Nieuwe feature op mensengezondheid.org | Mensengezondheid.org
Nieuwe feature op mensengezondheid.org

Nieuwe feature op mensengezondheid.org

Gepubliceerd door: redactie van Mensengezondheid.org

Tags: Nieuws, Vragen, Antwoorden(Nieuws van Mensengezondheid.org) Misschien hebben jullie het al gemerkt maar ongeveer 2 weken geleden heeft mensengezondheid.org een nieuwe functie erbij gekregen! Deze nieuwe functie is te vinden in onze menubalk. Je kan er echter ook direct heen als je www.mensengezondheid.org/VenA/ in je browser typt.

Wat is het eigenlijk?
Mooi, mensengezondheid.org heeft een nieuwe functie, maar wat is het eigenlijk? De nieuwe functie brengt je naar een pagina waar je vragen kunt stellen. Vragen over alle onderwerpen in de richting van gezondheid. Vraag je je af of wat je eet wel gezond is: stel het op de vraag en antwoord pagina. Wil je een leuke activiteit doen met je kinderen waar ze leren over voeding: vraag het op onze vraag en antwoord pagina. Uiteindelijk lijkt de vraag en antwoord pagina een beetje op een forum pagina. Maar het is wel degelijk anders omdat het bij ons eigenlijk alleen maar gaat om vragen en de daarbij behorende antwoorden. Je kan op de antwoorden stemmen en je kan er commentaar bij plaatsen.

Interessant?
Ben je nu geïnteresseerd? Goed zo! Het heeft ons een hoop werk gekost om dit voor elkaar te krijgen. Ga de nieuwe functie vandaag nog bekijken en stel ook een vraag! Kijk even wat voor een vragen er al gesteld zijn: weet je een antwoord? Zet het antwoord op de site en misschien wordt jou antwoord wel verkozen tot winnaar!

Bronnen:
http://www.mensengezondheid.org
Crew van mensengezondheid.org

Gerelateerde interessante artikels:

MEER OVER GEZONDHEID EN WELZIJN:

GESPONSORDE LINKS:

comments powered by Disqus

Verder op mensengezondheid:


Lees het laatste over:
BMI berekenen
Schrijf je hier in en ontvang gratis onze nieuwsbrief
* indicates required