5 natuurlijke remedies die echt werken | Mensengezondheid.org
5 natuurlijke remedies die echt werken

5 natuurlijke remedies die echt werken

Gepubliceerd door: redactie van Mensengezondheid.org

Tags: Remedie, Natuurlijk, Roos(Nieuws van Mensengezondheid.org) Problemen met een onaangename lichaamsgeur, roos of jeuk na een insectenbeet? Relax, er zijn oplossingen! Hier zijn vijf natuurlijke remedies.

1. Slechte adem
Niets werk zo goed tegen een stinkende adem als peterselie. Het bevat veel chlorofyl, wat de bacteriën die de geuren veroorzaken doodt. Dit werkt zelfs op knoflook stinkende monden!

2. Lichaamsgeur
Indien u een onaangename geur verspreid ondanks een goede hygiëne, kan dat veroorzaakt worden door verstopte poriën. Dit kunt u tegenwerken door uw huid droog te borstelen voor het douchen, om uzelf te ontdoen van dode huidcellen.

3. Brandwonden
Heeft u zich verbrand aan een hete pan? Maak dan gebruik van lavendelolie. Lavendelolie versnelt het genezingsproces en verminderd de kans op littekenvorming. Was de brandplek eerst even af met water en zeep. Meng daarna de pure lavendelolie met olijf- of amandelolie. Dit mengsel past u vervolgens drie keer per dag toe op de brandplek terwijl u de huid laat ademen en niet bedekt met bijvoorbeeld een pleister.


4. Insectenbeet
Ook geprikt door die vervelende muggen? Alhoewel de zomer voorbij is zijn ze er nog steeds… Om de jeuk van insectenbeten te verminderen kunt u daarom een stukje ui tegen de huid aanwrijven.

5. Roos
Om af te komen van roos zult u terug moeten gaan naar het fundamentele probleem: de hoofdhuid. Om te neutraliseren dient u eerst uw haar te wassen om vervolgens, terwijl u nog in de douche staat, een kopje appel cider azijn over uw hoofd giet waarna u kunt afspoelen met water.

Bronnen:
http://kurera.se/fem-naturliga-huskurer-som-fungerar

Gerelateerde interessante artikels:

MEER OVER GEZONDHEID EN WELZIJN:

GESPONSORDE LINKS:

comments powered by Disqus

Verder op mensengezondheid:


Lees het laatste over:
BMI berekenen
Schrijf je hier in en ontvang gratis onze nieuwsbrief
* indicates required