8 manieren om van cellulitis af te komen | Mensengezondheid.org
8 manieren om van cellulitis af te komen

8 manieren om van cellulitis af te komen

Gepubliceerd door: redactie van Mensengezondheid.org

Tags: Cellulitis, Ontgiften, Trainen(Nieuws van Mensengezondheid.org) Cellulitis, ook wel bekend als een sinaasappelhuid, plaagt vrouwen in alle verschillende vormen en maten. Vrouwen over de hele wereld proberen cellulitis te verminderen, vaak zonder succes. Terwijl de toxiciteit zich in het lichaam ophoopt naarmate de tijd vordert nemen de symptomen van cellulitis alleen maar toe. Als je op dit moment in verlegenheid gebracht wordt door cellulitis, hoe zal dat dan voelen over 10 jaar? Daarom is het noodzakelijk om de strijd aan te gaan met cellulitis, om te proberen het te elimineren. Het verwijderen van giftige toxines uit het lichaam en beginnen met specifieke training wordt hierbij gezien als een goede aanpak. Hier vind je 8 manieren om van cellulitis af te komen.

1. Eet natuurlijke, onbewerkte voeding: Verse groenten en fruit zijn alkalisch gevormde voedingsmiddelen. De alkaliniteit van deze voedingsmiddelen magnetiseert de giftige stoffen in cellen en trekt ze eruit zodat het kan worden verwijderd.

2. Ander zout: Geraffineerd zout is erg zuur, dehydreert, en loogt eigenlijk mineralen uit je lichaam waardoor de toxiciteit alleen maar toeneemt. Vervang ze door zee- of kristalzout wat alkalisch is, wat zal helpen de gifstoffen van je lichaam te onttrekken.

3. Hydrateer: Het is belangrijk om jezelf gehydrateerd te houden om de giftige stoffen weg te spoelen. Drink bij het opstaan direct een groot glas water, eventueel met wat citroenschijfjes voor de smaak.


4. Ontgiften: Zodra je bent begonnen met de giftige afvalstoffen uit je cellen en weefsels te trekken, is de volgende stap om ze compleet uit je lichaam te halen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Eén veel besproken maar onaangename (en wetenschappelijk onbewezen) manier om dit te doen is met dubbele punt zuivering (darmspoeling).

5. Huid borstelen/massage: De lymfe ligt vlak onder de oppervlakte van de huid. Het stimuleren van het lymfestelsel door een huid massage met een droge borstel kan helpen om de gifstoffen te doen circuleren waarna ze kunnen worden verwijderd.

6. Zweten: Tijdens het zweten worden gifstoffen verdreven door de huid. Dit is een geweldige manier om de giftige stoffen die in je systeem circuleren te elimineren. Begin dus met trainen!

7. Gebruik geen huidverdunnende crèmes: Het gebruik van farmaceutische crèmes zoals steroïden op gebieden met cellulitis zal de cellulitis alleen maar duidelijker maken. Denk er eens logisch over na. Als je huid dunner is zal niet alleen veroudering maar ook alle tekortkomingen meer te zien zijn, zoals onder andere die vervelende kuiltjes.

8. Gebruik een effectief trainingsprogramma: sport en training wordt gezien als de beste manier om cellulitis te elimineren. Hierbij is een complete aanpak gewenst waarbij de focus ligt op conditietraining, krachttraining en lenigheid. Extra aandacht op de been- en bilspieren is daarbij geen overbodige luxe.

Bronnen:
http://www.lifegooroo.com/look-fit/8-ways-to-rid-yourself-of-cellulite

Gerelateerde interessante artikels:

MEER OVER GEZONDHEID EN WELZIJN:

GESPONSORDE LINKS:

comments powered by Disqus

Verder op mensengezondheid:


Lees het laatste over:
BMI berekenen
Schrijf je hier in en ontvang gratis onze nieuwsbrief
* indicates required