Mensengezondheid.org meer dan 1000 bezoekers! | Mensengezondheid.org
Mensengezondheid.org meer dan 1000 bezoekers!

Mensengezondheid.org meer dan 1000 bezoekers!

Gepubliceerd door: redactie van Mensengezondheid.org

Tags: Bezoekers, mensengezondheid, Bedankt(Nieuws van Mensengezondheid.org) Afgelopen maand heeft de site van mensengezondheid.org meer dan 1000 bezoekers gehad! Dit is natuurlijk geweldig nieuws. Niet alleen voor de redactie van mensengezondheid.com, maar ook voor u, de trouwe bezoeker van deze site. Deze mijlpaal geeft ons, de redactie van mensengezondheid.com, het teken dat wij niet voor niets bezig zijn en dat ons verhaal dus wel degelijk bij de mensen thuis aankomt. Wij hebben dan ook besloten dat wij onze trial van mensengezondheid.com doorzetten tot ten minste het einde van 2013.

Deze mijlpaal hadden wij echter niet gehaald zonder uw hulp. En daarvoor willen wij u graag hartelijk bedanken! Bedankt, trouwe lezer van onze site! Bedankt, bezoeker die via Google bij ons terecht is gekomen en wij hopen u vaker op onze site te mogen verwelkomen. Dit alles was ons niet gelukt zonder u!

Veranderingen?!
Dat wij nu meer dan 1000 bezoekers hebben gehad wil natuurlijk niet zeggen dat wij de site willen laten zoals deze is. Allereerst willen wij enkele aanpassingen doorvoeren zodat de site overzichtelijker wordt en dat we meer aan uw wensen kunnen voldoen. SUGGESTIES zijn daarbij natuurlijk enorm welkom. Wij nodigen u daarom ook vriendelijk uit om een suggestie of compliment aan onze redactie te versturen. Dit kan via de “contact” pagina op onze site.

Bronnen:
Redactie van mensengezondheid.org

Gerelateerde interessante artikels:

MEER OVER GEZONDHEID EN WELZIJN:

GESPONSORDE LINKS:

comments powered by Disqus

Verder op mensengezondheid:


Lees het laatste over:
BMI berekenen
Schrijf je hier in en ontvang gratis onze nieuwsbrief
* indicates required