Het Mentale Dieet Plan – waarom is dit dieet zo populair? | Mensengezondheid.org
Het Mentale Dieet Plan – waarom is dit dieet zo populair?

Het Mentale Dieet Plan – waarom is dit dieet zo populair?

Gepubliceerd door: redactie van Mensengezondheid.org

Tags: Het mentale dieet plan, Dieet, Afvallen(Nieuws van Mensengezondheid.org) Het mentale dieet plan is een erg populair dieet. Het is al honderden keren verkocht en het lijkt erop dat de effecten langdurig zijn. Dat betekent dat het zogenaamde jojo-effect, waarbij de kilo’s na het dieeten er net zo snel weer aankomen als dat ze eraf gingen, uitblijft. Waarom werkt dit dieet dan wel? Hoe komt het dat het erop lijkt dat dit dieet geen trend is, maar echte resultaten bij echte mensen teweegbrengt?

Volgens Katja Callens, de auteur van Het Mentale Dieet Plan, slankt men gegarandeerd en blijvend 30% tot 65% van het huidige lichaamsvet af. Hoe werkt dat precies?

Eén van de dingen die er voor zorgt dat ook jij zult afvallen is het beïnvloeden van je metabolisme. Dit zal ervoor zorgen dat je meer calorieën zult verbranden zonder daar eigenlijk iets voor te doen. Simpele, maar erg effectieve tips zorgen voor een verzadigd gevoel waardoor je niet te veel eet.

Het dieet bestaat onder andere uit een verdeling van de weekdagen, te weten “ALFA“, “BETA“ en “GAMMA“ dagen. Volgens Katja Callens is het namelijk belangrijk om een speciale volgorde aan te houden qua eet gedrag. Elke dag staat dus voor bepaalde dingen die je wel en niet mag eten.


De grote kracht van dit dieet zit hem in het “mentale” aspect, vandaar natuurlijk de naam Het Mentale Dieet Plan. Veel mensen hebben namelijk een hekel aan “dieeten” waardoor ze zich eigenlijk afzetten tegen het idee om gewicht te verliezen. Deze mentale strijd kan worden overwonnen door wilskracht maar kost ook veel energie. En dat is precies waar dit dieet van andere dieeten verschilt. Het “mentale” aspect ondersteunt je tijdens de momenten waarop je het moeilijk hebt en houdt jou motivatie hoog! Dit is bijzonder effectief en je zult merken dat het op een gegeven moment vanzelf gaat.

Indien je meer wilt weten over het dieet kun je het beste naar de officiele website gaan. Daar wordt dan gevraagd om je email adres in te voeren zodat je de informatie gemakkelijk in je email krijgt. Als je besluit om voor Het Mentale Dieet Plan te gaan ontvang je het boek met alle tips die je nodig hebt om die extra kilo’s af te vallen. Bovendien ontvang je vier maanden lang persoonlijke coaching en mentale ondersteuning per mail van Katja Callens. Hierdoor wordt je bijna gewongen om het dieet zo precies mogelijk te volgen en is één van de redenen waarom dit dieet zo effectief is.

Ben je nieuwschierig geworden? Dan is de eerste stap om hier te klikken om naar de officiele website te gaan.

Bronnen:
http://mentaledieetplan.com/

Gerelateerde interessante artikels:

MEER OVER AFVALLEN:

GESPONSORDE LINKS:

comments powered by Disqus

Verder op mensengezondheid:


Lees het laatste over:
BMI berekenen
Schrijf je hier in en ontvang gratis onze nieuwsbrief
* indicates required